nedeľa 4. septembra 2016

Horal

Nedávno sme navštívili obec Karolinka - Valašsko / Česko. Hneď za ňou je jazero na kúpanie. Disponuje krásnou plážou a čistou vodou. Bola som prekvapená, čakala som takú tu klasiku typu špinavá voda všade kopec ľudí a bordelu. Ľudí tam teda bolo dosť, no čistota vody a pekne udržiavaný trávnik, ak to tak môžem nazvať, potešili. Jasné, nemožno vynechať klasiku ako sú bufety s langošmi, čapovaným pivom a grilovanými rybami. Inak, tie langoše sú chutné :) Okrem iného skákanie do vody na lyžiach.
Obec a okolie je z môjho pohľadu orientovaná na turizmus a agroturizmus. Okolo vidieť pasúce sa kone a aj chodníky kade chodia. Cesty derú bicykle s turistami a okolo na kopcoch stoja hotely.
Keď sme pri hoteloch... navštívili sme hotel HORAL je hneď za hranicami a je nádherný. Nielenže sa nachádza na rozprávkovom mieste medzi horami. Jeho luxus a štýl dostane každého. Je to celkom naozaj veľký komplex s krásnou veľkou terasou ktorá je premyslená do detailov, teda hlavne sedenie a okolo vás voda :) Výhľad na krásne upravené golfové trávniky a hory... senzácia. Keby som hrala golf aj si zahrám :D Ale kto nehrá golf môže relaxovať v bazéne, vo vírivke, na masáži alebo len tak na lehátku chytať bronz a to všetko s krásnym výhľadom na hory :) A kuchyňa? Tak tá je tiež fantastická :))







Ootd











Šaty - Mango, Topánky - Topankovo, Kabelka - NewYorker 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára