pondelok 8. júna 2015

Weekend


Ahojte ako ste zvládli prvý tropický víkend? My sme boli trošku rozlietaní. Piatok sme boli na muzikáli, sobota aqapark a nedeľa oslava. Tretí víkend oslavujem narodeniny, to je mi Hej! :-))
Ale naspäť v čase.
Piatkový večer sme strávili v krásnom prostredí Terchovského amfiteátra. Konala sa derniéra muzikálu Ôsmi svetadiel. Nádherný muzikál. Zo začiatku sa javil ako romantická komédia, no neskôr to nabralo podobu tragickej romantiky.
Naozaj vydarený muzikál. Pesničky Elánu v novej podobe a tanec pod rukou Ďurovčíka, hovorí samo za seba. Nechcem prezrádzať viac z deja keďže sa ešte niekoľko predstavení odohrá a to v Bratislave, Trnave, Ružobmerku a Brezne.
 Preto ak budete mať chuť a čas, porozmýšľajte či sa ho nezúčastnite, zaručujem vám 100% kultúrne vyžitie. Teda ak obľubujete muzikály samozrejme :)


Musím však povedať, že by sa takéto akcie pod holým nebom mali konať častejšie. Veď len na piatkovom predstavení boli tisícky ľudí. Minulý rok sme boli Na skle maľované, rovnako očarujúce predstavenie. Boli sme najskôr v divadle a o pár mesiacov v anfiku. Divadlo má svoje čaro a anfik zas svoje. Do divadle sa nahodíte do gala a zas v anfiku žiadny Dress code. Už je na vás čo obľubujete a čo máte k dispozícii. Ja som zástanca aj-aj. Len keby tie "letné divadlá" bývali častejšie. 




V sobotu sme sa išli schladiť do Tatralandie. Musím povedať, že je tam nádherné. Moderne vybudovaný areál s množstvom bazénov a tobogánov. Aj keď škoda, že napriek tomu, že to tam bolo doslova preplnené, neboli napustené všetky bazény a na tobogány boli také rady, že ste si rozmysleli či budete stáť pol hodinu v rade len aby ste sa raz spustili dole. Je pravda, že za zážitok by to stálo :) . Tobogány od výmyslu sveta - vnútornè, vonkajšie, na nafukovačky, na podložky...
Bazény klasické, bazény s morskou vodou, lobby bar. Príjemná thajská masáž, sauny od výmyslu sveta viď. TU
So Šarli sme boli "v útesoch" kde po bokoch v akváriách plávali ryby. No a vedľa kotvila pirátska loď! :-) Jednoducho každý si nájde svoje, TEDA ak prídete na rad :-D



Je to krásny resort, ktorý splní vaše očakávania, no preplnenosť vás myslím odradí. Za vstupné, ktoré nie je malé čakáte, že si aspoň trošku zaplávate avšak opak je pravdou. Teda aspoň to je môj pocit po včerajšku. No myslím, že tomu dáme ešte šancu pretože Tatralandia za to stojí :) Nakuknite na ich Web TATRALANDIA


Nesmie chýbať výhľad na Vysoké Tatry a Liptovskú Maru.

 Oblečko na cestovanie   :)
A klobúk s mliekom na opaľovanie a mliekom po opaľovaní.

Nedeľa - a nedeľný jablkovo - karamelový koláč!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára